تاریخ انتشار:
بریده روزنامهها
حیات مخالفان روحانی به بازگشت پوپولیسم است
در یادداشتی نوشت: حیات و ممات مخالفان تندروی دولت وابسته به رفتارها و شعارهای پوپولیستی است. بر همین اساس یک جریان در انتخابات ۹۶ باز هم با شعارهای پوپولیستی و وعدههایی در اقتصاد کلان که نه به سود کشور و نه مستضعفان جامعه است، وارد انتخابات میشود تا در سایه این شعارها، توقعات از دولت را در بین افکار عمومی بالا ببرد و هم آنکه خودشان و برنامههایشان را کارآمدتر و مفیدتر جلوه دهند... اگر دولت موفق شود به بخش قابل توجهی از وعدههای اقتصادی خود عمل کند، همانند دستاورد برجام شک نکنید که مخالفان دولت راه به جایی نخواهند برد. اگر مردم ثمرات برجام را در زندگیشان ببینند، حرفهای جناح راست راهی به گوششان پیدا نخواهد کرد.
ضرورت شفافسازی حقوق همه حاکمیتیها
در یادداشتی نوشت: در اقتصاد ایران این مساله به صورت جدی مورد توجه قرار نگرفته است که مدیران در سطوح مختلف باید چه مقدار حقوق دریافت کنند و این دریافتی در قالب چه مکانیسمی تعیین و اعلام شود. پدیدهای که امروزه در اقتصاد کشور ما خودنمایی میکند، گوشهای از این واقعیت دائمی اقتصاد ایران است. حتی میتوان تاکید کرد که در گذشته نیز این پنهانکاری در تعیین و پرداخت حقوق و مزایا همواره وجود داشته است. چاره کار در این است که تمامی مدیرانی که در بخشهای دولتی، شبهدولتی، خصولتی، نهادهای عمومی و... در هر بخش دیگری که به نحوی از انحا از بودجه عمومی استفاده میکنند، مکانیسم تعیین حقوق و مزایا و پرداخت آن دقیق و شفاف اعلام شود.
کنایه یک اصلاحطلب به احمدینژاد
به نقل از سیدمحمدرضا خاتمی نایبرئیس مجلس ششم نوشت: از سال 13۷۶ تا 13۸۲ طیفی از تندروها در میان اصولگرایان کشور قدرت گرفتند که ریشه در رانت داشتند. این جریان تندرو که اصلاً اصولگرایان را به رسمیت نمیشناخت با برند اصولگرایی و استفاده از چهرهها و اسامی این جریان، از نردبان قدرت بالا رفت. این جریان که در راس آن محمود احمدینژاد بود هنوز هم مدعی است. چنانچه دیدیم در انتخابات اخیر هم خطاب به اصولگرایان گفت شما بدون من هیچ هستید. البته ما منتظریم ایشان نامزد شود تا در انتخابات سال 13۹۶ ببینیم هیچ به اضافه هیچ چند میشود؟ قابل پیشبینی است که در انتخابات آینده حسن روحانی با حمایت اصلاحطلبان و اعتدالیها دوباره پیروز انتخابات باشد.
استانداران چقدر حقوق میگیرند؟
نوشت: موسیالرضا ثروتی عضو سابق شورای حقوق و دستمزد و نماینده مجلس شورای اسلامی در خصوص چرایی عدم برخورد قاطع با مدیرانی که حقوقهای نجومی در فیش حقوقی آنها دیده میشود از سوی دولتمردان گفت: «رطبخورده کی منع رطب کند؟» اکثر وزرای ما بیش از آنچه باید حقوق بگیرند میگیرند، استانداران هم همینطور، حقوق استانداران باید حداکثر چهار میلیون و 500 هزار تومان باشد ولی اکثر استانداران ما بالای 10 میلیون تومان حقوق میگیرند. یک وزیر در کشور ما جرات آن را ندارد که یک مدیر متخلف را برکنار کند، چرا که فشار زیادی از سوی باندها، جریانها و گروههایی که عامل انتصاب آن مدیر هستند به او وارد میشود.
دیدگاه تان را بنویسید