تاریخ انتشار:
بریده روزنامهها
احمدینژاد گفت از امروز وزیر کل جهانید!
نوشت: پرویز کاظمی، وزیر رفاه دولت نهم گفت: حدود پنج تا شش ماه از دولت نهم گذشته بود که آقای احمدینژاد در یکی از جلسات اعلام کردند شما وزرا از امروز دیگر وزیران ایران نیستید بلکه وزیران کل جهانید. جلسات دولت گاهی شش تا هفت ساعت بود و خروجی مشخصی نداشت. جمع کثیری از اعضای کابینه بیمورد به استانهای مختلف میرفتند گویی میخواهند رکوردی را در گینس ثبت کنند! احمدینژاد زمانی گفته بود تیم فوتبال ما باید در جام جهانی جزو چهار تیم اول باشد؛ اصلاً در آن سال تیم فوتبال ما به جام جهانی نرفت؛ این عدم شناخت در سایر موضوعات هم نمود داشت و موجد آثار زیانباری بود.
دادگاه کرباسچی کتاب میشود
نوشت: غلامحسین کرباسچی گفت: شاید شفافترین پرونده در زمینه مبارزه با فساد در جمهوری اسلامی پرونده من است. این پرونده بعد از پیروزی اصلاحطلبان در انتخابات دوم خرداد و در حقیقت نخستین رودررویی و تصفیهحساب با آقای هاشمیرفسنجانی و نزدیکانشان بود. در آن پرونده حدود 50 نفر به جرم تصرف در اموال عمومی بازداشت شدند اما بعد از بررسی چندین کامیون پرونده شهرداری همه متهمان به جز من تبرئه شدند. محکومیت من تخفیف قیمت پنج پلاک به معاونان یا مدیران شهرداری بود که مجموعاً رقم آن 60 میلیون تومان میشد. ما در تلاشیم کل دادگاههای آن زمان را به صورت کتاب جمعآوری و منتشر کنیم.
شرط احمدینژاد برای حضور در مجمع تشخیص
نوشت: عباس سلیمینمین، فعال سیاسی اصولگرا با حضور در صداوسیما گفت: رهبری چندین بار به آقای احمدینژاد تذکر دادند که به جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام بروند، اما آقای احمدینژاد میگفتند رئیس مجمع باید تغییر کند تا من بروم. خب آیا این تدبیر رهبری را تضعیف میکرد یا حرکتی در مقابل رهبری بود؟ رهبری میخواست افراد را داخل نظام برگرداند، این میخواست از نظام بیرون کند. یا کاری که آقای مرتضوی کرد واقعاً متعلق به نظام بود؟ بالاخره ما باید یک زمانی رابطه اینها را با نظام روشن کنیم، اینها آدمهای فرصتطلبی هستند. کسانی که یک نوع نقش واسطهگری دارند فاجعه به وجود میآورند. اتفاقاتی [که اینها رقم زدند] ربطی به نظام ندارد.
رقم تخلف دولت گذشته بزرگ است
نوشت: غلامرضا تاجگردون گفت: تخلفات نفتی مسوولان وقت طی سالهای ۸۷ تا ۹۱ محرز بوده و رقم این تخلف بزرگ است. بررسی اسناد مربوط به صادرات نفت سالهای 87 تا 91 نشان میدهد دولت تخلفات غیرقانونی انجام داده و در حسابوکتاب نفت بین بانک مرکزی و دولت اختلاف حسابهایی مانده است. یکی از بدهیها به منظور تامین بنزین و نفت و گاز بدون مجوز قانونی و به مبلغ 229 هزار میلیارد ریال است. تهاتر بنزین و نفت و گاز از محل میعانات گازی و مابهالتفاوت فروش داخلی فرآوردههای نفتی با قیمت فوب خلیج فارس طی سالهای 88- 86 تا مبلغ 32 هزار میلیارد ریال از دیگر تخلفات است.
دیدگاه تان را بنویسید