تاریخ انتشار:
بریده روزنامهها
اثر فراموشی مرگ بر آمریکا
نوشت: محمدرضا نقدی فرمانده بسیج تصریح کرد: قدرت ایران ناشی از همین ایستادگیها و شعار مرگ بر آمریکاست. پیادهنظام دشمن، ملت ایران را به حال خود رها نخواهد کرد و به شکلهای مختلف وارد میشود تا به کشور ضربه بزند و باید یادمان باشد دفاع مقدس سالهاست که شروع شده و ادامه دارد... اگر روزی شعار «مرگ بر آمریکا» را فراموش کنیم عزت ایران در میان مسلمانان جهان به ویژه گروههای مقاومت نیز خدشهدار خواهد شد... خواب آمریکاییها در جریان تجهیز تکفیریها در عراق این بود که این گروههای تروریستی بغداد را بگیرند و یک صدام دیگر در این کشور حاکم کنند تا وارد جنگ با ایران شود و اگر آنها از نیروهای تکفیری اعلام برائت میکنند، دروغ میگویند.
زمان شاه فقط یک درصد مردم راضی بودند
نوشت: محیالدین حائریشیرازی عضو مجلس خبرگان عدالت را مهمترین نکته برای برقراری صلح بینالمللی دانسته و گفته: معنای رعایت شدن عدالت در یک جامعه این است که 95 درصد از جامعه حق خود را بگیرند و 5 درصد از آنها که زیادهخواهی میکنند با ابزارهای قانونی مهار شوند. البته باز تاکید میکنم به شرطی استفاده از ابزارهای قانونی مثل زندان، شلاق و غیره خوب است که 95 درصد مردم رضایت کامل داشته باشند و این رضایت زیر سایه نظامیگری و زور نباشد. در دوران شاه یک درصد از مردم رضایت داشتند و 99 درصد را به خاطر آن یک درصد محدود میکردند. در آمریکا هم که کشوری با سمبل دموکراسی است همینطور است... امنیتی که در آمریکا برپا شده امنیت نظامی و سیاسی است.
خدمات تندروها
با اشاره به استیضاح ناموفق آخوندی وزیر مسکن نوشت: «...منتقدان دولت در دو سال اخیر با اقدامات خود تجربه و سنت مردمسالاری را در ایران، فربه کرده، فضا را برای زیست قدرتمندتر اقلیت در آینده مناسبتر کردهاند. به فرض اگر تندروها زمام امور را در دست گیرند، دیگر نمیتوانند با شعارهایی چون «حفظ وحدت ملی، برهه حساس کنونی، سوءاستفاده دشمن، اطاعت از رئیسجمهور اطاعت از خداست و ...» مانع تمسک اقلیت به ظرفیتهای قانونی از جمله استیضاح شوند. در نظر بگیرید اگر نظام این تجربه گرانبها را پیش از زمامداری احمدینژاد در اختیار داشت، شاهد چه اتفاقاتی بودیم. در آن صورت دلسوزان با تمسک به این تجربه گرانسنگ بسیاری از متخلفان یا وزرای ناکارآمد را ماهانه به صحن مجلس میکشاندند و اقدامات آنها را افشا میکردند.»
بیسلیقگی برخی ارگانها در «فاجعه منا»
با اشاره به حادثه منا نوشت: حدود 100 جنازه کفنپوش را نمادین در بوستان نهجالبلاغه روی زمین قرار دادند که این اقدام، موجب حیرت و اعتراض بسیاری از شهروندان و رهگذران در محوطه این بوستان شد... اینکه برخی برای پاسداشت کشتهشدگان فاجعه منا ماکت جسد قرار دهند، به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست... فرض کنید بچه کوچکی برای بازی کردن به این پارک برود، با دیدن این صحنه در ذهن کودک چه هراسی تبلور پیدا میکند؟ ...اما این پدیده پایان ماجراهای بیسلیقگی برخی از نهادها نبوده است، این روزها شاهد پلاکاردهای عجیبی میشویم که در آن به آل سعود و آل یهود لعن فرستاده شده است... چگونه نهاد وابسته به شهرداری نمیدانسته که لعن کردن آل یهود بسیار اقدام نامبارک و زشتی است.
دیدگاه تان را بنویسید