بریده روزنامهها (بینالملل)
بایدن: دوست دارم میشل اوباما معاونم باشد
ایسنا نوشت: جو بایدن گفته است که دوست دارد در انتخابات ریاستجمهوری ماه نوامبر یک «اوباما»، البته نه باراک بلکه میشل به عنوان معاون، در کنار وی باشد. جو بایدن، کاندیدای دموکراتها در انتخابات ریاستجمهوری و معاون رئیسجمهوری سابق آمریکا به سیبیاس گفت که بانوی اول سابق میتواند یک معاون اول قوی و خوب باشد. با این حال وی مطمئن نیست که آیا میشل اوباما این پیشنهاد را بپذیرد. بایدن با ذکر این نکته که او بسیار باهوش است، راه را بلد است و واقعاً زن مناسبی است، گفت که در انتخاب میشل درنگ نخواهد کرد. ما به سرعت کمیتهای برای بررسی این موارد تشکیل و سابقه نامزدها را بررسی میکنیم. میشل اوباما اما گفته علاقهای به حضور در دولت ندارد.
پروژه «نئوم» و بحران امنیتی در عربستان
خبرگزاری فارس نوشت: روزنامه والاستریت ژورنال نوشت که مقاومت کمسابقهای در برابر پروژه «نئوم» از سوی قبایل منطقه شمال غرب عربستان شکل گرفته است. با کشته شدن یکی از معترضان به ساخت پروژه شهر «نئوم» در عربستان، این طرح بار دیگر در مرکز توجه رسانهها قرار گرفته است. طرحی که محمد بنسلمان در سال ۲۰۱۷ از ساخت آن بهعنوان یک ابرشهر در کرانه دریای سرخ خبر داد؛ اما این کار مستلزم بیرون راندن ساکنان منطقه است. روزنامه والاستریت ژورنال نوشت که دولت سعودی با مقاومت کمسابقهای از سوی مخالفان ساخت این پروژه مواجه شده است و افراد قبایل شمال غرب عربستان میگویند که هرگز خانههای خود را برای ساخت این شهر جدید ترک نخواهند کرد.
بایدن با هشت درصد اختلاف از ترامپ پیشی گرفته است
ایلنا نوشت: آخرین نظرسنجیها نشان از آن دارد که رئیسجمهوری آمریکا با هشت درصد اختلاف از معاون رئیسجمهوری پیشین ایالات متحده، عقب افتاده است. آخرین نظرسنجیها نشان از آن دارد که «دونالد ترامپ»، با هشت درصد از «جو بایدن»، معاون رئیسجمهوری پیشین ایالات متحده، عقب افتاده است. این در حالی است که میزان رضایت از عملکرد رئیس کاخ سفید به بالاترین میزان خود در چند سال اخیر رسیده است. نظرسنجی موسسه هاروارد سیایپیاس /هریس نشاندهنده آن است که میزان رضایت مردم از ترامپ به ۴۹ درصد رسیده که بالاترین میزان از مارس ۲۰۱۷ محسوب میشود. بایدن با ۵۴ درصد از ترامپ پیشی گرفته است. این در حالی است که میزان رضایت مردم از بایدن نیز همانند ترامپ ۴۹ درصد اعلام شده است.
پنتاگون خواستار کاهش ناوهای هواپیمابر آمریکا شد
ایرنا نوشت: وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) به عنوان بخشی از برنامه اصلاح ساختاری نیروی دریایی از این ناوگان خواست دو فروند از ۱۱ فروند ناو هواپیمابر هستهای خود را کاهش دهد و هزینه آن را صرف خرید فریگتها (ناو محافظ) و ناوچههای سبکی کند که خطر عملیاتی آنها کمتر است. مجله دیفنسنیوز گزارش داد، کاهش ناوهای هواپیمابر که به تصویب کنگره نیاز دارد مهمترین توصیه تحقیقات چندماهه وزارت دفاع آمریکا درباره ساختار نیروی دریایی این کشور است. وزارت دفاع آمریکا نتایج این تحقیقات را بهطور علنی منتشر کرده است. نیروی دریایی آمریکا نیز در همکاری با تفنگداران نیروی دریایی (از زیرشاخههای نیروی دریایی) تحقیقات مستقلی را انجام میدهد که ظاهراً هنوز کامل نشده است.