بریده روزنامهها (سیاسی)
نقشه احمدینژاد برای انتخابات
نامهنیوز نوشت: گفتوگوهای پیاپی محمود احمدینژاد با تعدادی از رسانههای نامآشنای کشور در روزهای اخیر قدری عجیب است زیرا به نظر میرسد وی سعی دارد مواضع خود و همفکرانش را در قالبی منسجمتر به مردم ارائه کند. احمدینژاد پس از فعالیتهای تند اعتراضی به این نتیجه رسیده در مقطع کنونی باید توجه بیشتری به رسانههای سراسری داشته باشد تا شاید در چنین امکانی سخنان او وجه رسمیتری به خود یابد. این گزاره وقتی تقویت میشود که تمام گفتوگوهای اخیرش با محورهایی زنجیرهای انجام شده؛ بهخصوص مصاحبه اخیرش با اعتمادآنلاین؛ به نحوی که حتی خبرنگار این رسانه در ابتدای مصاحبه اذعان میکند که محور گفتوگو به درخواست دفتر احمدینژاد درباره «نهضت به سوی بهار» است.
امیدی نیست
خبرگزاری فارس با انتشار بخشهایی از گفتوگوی منتشرنشده خود با احمدینژاد نوشت: احمدینژاد در این گفتوگو درباره تبارسالاری گفته در این زمینه هماکنون با یک حکومت خانوادگی مواجه هستیم. زمان قبل انقلاب و در دوره طاغوت اقتصاد کشور مردمیتر بود و با انقلاب «بنیادها» به بهانه برخورد با سرمایهداری اموال مردم را از آنها گرفتند و همه چیز در اختیار دولت و نهادها قرار گرفت. آزادی بیان هر روز بدتر میشود و دستگاه قضایی اجازه کمترین نقدی را نمیدهد و این «وضعیت ظالمانه» نشاندهنده این است که نهتنها نمیشود به این ساختار اعتماد کرد، بلکه با روند موجود امیدی به اصلاح هم نمیتوان داشت.
دفاع اردشیر زاهدی از ایران
الف نوشت: «اردشیر زاهدی» آخرین سفیر رژیم پهلوی در مصاحبهای با نشریه «امریکن هرالد تریبیون» از سیاستهای آمریکا، عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی شدیداً انتقاد کرد و گفت: چه کسی با داعش در عراق و سوریه جنگید؟ آمریکاییها بودند یا ایرانیها؟ آمریکا با سعودی متحد بود و آنها بودند که (به تروریستها) سلاح دادند و سه کشتی بزرگ در کشور شما پهلو گرفت تا بهترین تسلیحات را به شورشیان بدهد که یکی از آنها داعش بود. ایران بود که با آنها جنگید، به افغانستان در مقابل طالبان کمک کرد. آن زمان آمریکاییها نیازمند آن بودند ولی بعد از آن، هیچوقت نپذیرفتند. این روش درست و صادقانه نیست و نباید ادامه پیدا کند.
پیگیری پیامکهای مزاحم
جمهوری اسلامی نوشت: رئیس مجلس از وزارت اطلاعات خواسته پیامکهای توهینآمیز به نمایندگان را پیگیری کند. اقدام دیرهنگام آقای رئیس قابل تحسین است ولی ایکاش ایشان بهجای استفاده از عبارت «پیگیری کند» با صراحت و بدون تعارف اعلام میکرد وزارت اطلاعات، افراد شناختهشدهای که این پیامکها را میفرستند تعقیب قانونی کند. قطعاً آقای رئیس نیز همچون سایر مردم خبر دارند منشأ این پیامکها مشهد است و رهبری این اقدام در اختیار فردی است که نام، عکس، پایگاه عملیاتی و سایر خصوصیات او کاملاً مشخص است. علاوه بر این، شمارهها و تمام ویژگیهای تلفنهایی که با آنها این پیامکها ارسال میشوند کاملاً شناخته شده هستند. الان اراده تعقیب مجرم لازم است و نیازی به تعارف نیست.