بریده روزنامهها (سیاسی)
ماجرای پیامکهای تند به هاشمزایی
در گفتوگو با عبدالرضا هاشمزایی، نماینده مجلس نوشت: روز افتتاح مجلس دهم من رئیس سنی مجلس بودم. همهچیز را چک کردم. قاری که معرفی شد احوالات امنیتی او در اختیار من نبود. نمیگویم هرچه درباره او گفتهاند درست بوده اما در آن روز بسیار مهم، نباید ایشان قرآن میخواند. آن همه خبرنگار داخلی و خارجی آمده بودند. پیامکهای متعددی برای من آمد. مردم شاکی بودند و این مساله را خیلی تند به من منتقل کردند. من در مصاحبهای از مردم عذرخواهی کردم و از نیروهای امنیتی مجلس گله کردم. وقتی فردی اتهامهایی دارد، چه دلیلی دارد قرآن بخواند؟ بحث پرونده هزارمیلیاردی نیست. این پرونده خیلی سنگینتر از پرونده فساد مالی است.
♦♦♦
روایت یونسی از پرونده زهرا کاظمی
در گفتوگو با علی یونسی، وزیر پیشین اطلاعات نوشت: در پرونده زهرا کاظمی، دادستان وقت (سعید مرتضوی) اصرار داشت وی جاسوس است. برای بررسی این موضوع، دو کارشناس ضدجاسوسی وزارت اطلاعات را مامور کردیم تا در هتلی با این خانم مصاحبه کنند. این کارشناسان رسماً اعلام کردند زهرا کاظمی جاسوس نیست، اما آقای مرتضوی بر اصرار خود باقی ماند و این پرونده را از وزارت اطلاعات گرفت و به اطلاعات نیروی انتظامی داد. زهرا کاظمی گویا در فرآیند بازرسی، تحویل اشیا و انتقال به بازداشتگاه مورد ضربوشتم قرار میگیرد و سر او به جدول خیابان اصابت میکند که اگر بهموقع او را به بیمارستان منتقل میکردند حتماً، نجات مییافت.
♦♦♦
زیباکلام را اخراج نکردیم
نوشت: در حالی که صادق زیباکلام اعلام کرد از دانشگاه آزاد اخراج شده اما، فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد میگوید صادق زیباکلام از این دانشگاه اخراج نشده بلکه «ادامه فعالیت او غیرقانونی» بوده است «چراکه از دو جا حقوق میگیرید. شما میتوانید دانشگاه تهران را رها کنید و اینجا استخدام شوید یا میتوانید در دانشگاه تهران باشید و در دانشگاه آزاد بهصورت حقالتدریس فعالیت کنید». جوان هم از دعوت زیباکلام برای نشست وزارت کار انتقاد کرد و گفت: نمیشود روی شاخه نشست و بن را برید! مثلاً زیباکلام برای مدیران رسمی جمهوری اسلامی از برتری فرهنگی عصر پهلوی بر دوران پس از انقلاب و عملکرد مثبت رضاخان بگوید؛ مضحک نیست؟!
♦♦♦
تمایز و اشتراک موسوی و احمدینژاد
نوشت: احمدینژاد در نامهاش به رهبری دو موضوع را مطالبه کرده که مطالبه موسوی در 88 بود. احمدینژاد و موسوی در دو چیز اشتراک و دو تمایز دارند. تمایز اول اینکه یکی در حصر و دیگری آزاد است و دوم اینکه موسوی در حصر به یکی از کاندیدای تاییدشده نظام رای داد اما احمدینژاد رای باطله داد. آنها در دو موضوع اشتراک دارند اول اینکه موسوی انتخابات را خیمهشببازی دولت و صداوسیما میدانست و احمدینژاد آن را محصول مهندسی شورای نگهبان. اما موسوی خواستار ابطال انتخابات و برگزاری انتخابات مجدد ریاستجمهوری بود. اما احمدینژاد چند قدم جلوتر است و خواستار ابطال انتخابات ریاستجمهوری است هم مجلس و هم عزل رئیس قوه قضائیه.