شناسه خبر : 7694 لینک کوتاه
تاریخ انتشار:

بریده‌های روزنامه‌ها

علی طیب‌نیا در سخنانی که در جریان دومین نشست مشورتی خود با استادان دانشگاه و خبرگان رشته اقتصاد در محل وزارت بیان شد، اظهار داشت: دولت با جدیت دنبال ثبات در بازار ارز است

مطالبه از دولت
رجانیوز: به گزارش خبرگزاری رجا‌نیوز دکتر محمد خوش‌چهره، استاد اقتصاد دانشگاه تهران در همایشی تحت عنوان «آدرس غلط» که در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: از نظر ظرفیت‌ها ما توانایی رسیدن به قله‌ها و اول منطقه شدن را داریم. ما الان بیش از ۵۰ درصد از ظرفیت‌های تولید ملی را استفاده نمی‌کنیم. دلیلش هم عارضی است. در انتخابات با اکثر کاندیداها صحبت کردم. مشکلات را لیست می‌کردند. اما اینکه خیلی مساله مهمی نیست. مساله این است که چرا این موارد هست؟ اولویت کدام است؟ بعد به درمان می‌رسد. رئیس‌جمهور قبل از انتخابات می‌گفتند موانع تولید را لیست کرده‌اند و خواهند گفت. نمی‌دانم چرا تا الان نگفته‌اند. باید این را مطالبه کرد. تا بعد دید که درست آسیب‌شناسی کرده‌اند یا نه؟

لزوم ثبات در بازار ارز
خبرگزاری فارس: به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شبکه اخبار اقتصادی و دارایی (شادا)، علی طیب‌نیا در سخنانی که در جریان دومین نشست مشورتی خود با استادان دانشگاه و خبرگان رشته اقتصاد در محل وزارت بیان شد، اظهار داشت: دولت با جدیت دنبال ثبات در بازار ارز است زیرا در حقیقت بخشی از دستاوردهای دولت در کنترل تورم، ناشی از اعتماد مردمی برآمده از موفقیت نسبی دولت در تثبیت نرخ ارز است و این اعتماد هرگز نباید مختل شود. وزیر اقتصاد و عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت: طی چندین ماه گذشته، اتفاقاتی مثل افزایش قیمت خوراک پتروشیمی‌ها و افزایش عوارض سنگ‌آهن به صورت یکباره و غیرقابل پیش‌بینی رخ داد که بازار سرمایه را به نحو نامناسبی تحت تاثیر قرار داد.

هدفمندی یارانه‌ها باید زودتر اجرا می‌شد
بازار سرمایه: جمشید پژویان، رئیس‌ پیشین شورای رقابت و استاد دانشگاه علامه طباطبایی در مصاحبه‌ای با ماهنامه بازار و سرمایه پیرامون قانون هدفمندی یارانه‌ها گفت: این قانون بسیار برای اقتصاد حیاتی بود و حتماً و یقیناً باید در اقتصاد کشور جراحی انجام می‌گرفت و این اتفاق با قانون هدفمندی یارانه‌ها افتاد. او ادامه داد: اگر دولت هفتم یا هشتم یا حتی دولت‌های پیش از آن قانون هدفمندی یارانه‌ها را کلید می‌زدند اکنون اقتصاد به کلی شکل دگرگونی داشت و با دشواری‌های امروز روبه‌رو نبودیم و دولت یازدهم هم با معضلات فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها مواجه نبود. بنابراین ما نه‌تنها این قانون را زود آغاز نکردیم بلکه از دیر اجرا شدن آن هم ضرر بسیار دیدیم.

فرهنگ کار گروهی
خبرگزاری دانشجویان ایران: به گزارش ایسنا، محسن رنانی در نخستین جلسه کمیته فرهنگ کمیسیون آموزش و پژوهش‌های کاربردی اتاق اصفهان گفت: حل معضلات اخلاقی فرهنگ کسب‌وکار با توصیه و حرف درست نمی‌شود بلکه نیازمند فعالیت و ممارست همه بخش‌های جامعه به‌ویژه تشکل‌های اقتصادی از جمله اتاق بازرگانی است. بخش خصوصی برای اینکه در اقتصاد ایران اثرگذار باشد باید در یکدیگر ادغام شود. ایجاد فرهنگ کار گروهی نخستین مولفه برای ادغام شرکت‌های کوچک و متوسط در یکدیگر است. این استاد دانشگاه با بیان اینکه توسعه فرهنگی زمینه‌ساز توسعه اقتصادی در هر کشور است، گفت: به دلیل اینکه در بخش فرهنگ نتوانسته‌ایم توفیق چندانی به دست آوریم در بخش اقتصاد نیز با مسائل و چالش‌های جدی روبه‌رو هستیم.

دراین پرونده بخوانید ...

دیدگاه تان را بنویسید

 

پربیننده ترین اخبار این شماره

پربیننده ترین اخبار تمام شماره ها