تاریخ انتشار:
آخوندی: به بوئینگ خیر مقدم میگویم
پر پرواز
آنگونه که پایگاه اطلاعرسانی وزارت راه و شهرسازی خبر داده، آخوندی با بیان اینکه بر اساس توافق اولیه، ۱۱۴ فروند هواپیمایی که برای شرکت هما از ایرباس خریداری میشود نو خواهد بود، گفت که طبق برآوردها در ۱۰ سال آینده کشور به ۵۰۰ فروند هواپیما نیاز دارد که ۱۰۰ فروند کوتاهبرد و ۴۰۰ فروند نیز برای پروازهای میانبرد و بلندبرد پیشبینی شده است.
وزیر راه و شهرسازی اجلاس هوانوردی ایران ۲۰۱۶ را به محل تجمع هواپیماسازان بزرگ دنیا تبدیل کرد تا این پیام را به آنان بدهد که وزارت متبوعش حاضر است با بزرگان صنعت هوایی دنیا همکاری کند. عباس آخوندی که چند ماهی است در برابر نظام سرکوبگر قیمتی ایستاده و برخی دستگاههای قیمتگذار را تهماندههای تفکر سوسیالیستی میداند، در این اجلاس که یکشنبه گذشته در تهران برگزار شد دلیل غیبت نمایندگان بوئینگ در این همایش را صادر نشدن ویزا برای آنها ذکر کرد اما از راه دور به آنها خیر مقدم گفت و در نشست خبری حاشیه این اجلاس با اشاره به اینکه مذاکرات خود را با شرکت بوئینگ نیز آغاز میکنیم، گفت که مسوولان و نمایندگان جمهوری اسلامی ایران آمادگی مذاکره با این کمپانی را برای تامین هواپیمای متوسط و بلندبرد دارند.
آنگونه که پایگاه اطلاعرسانی وزارت راه و شهرسازی خبر داده، آخوندی با بیان اینکه بر اساس توافق اولیه، ۱۱۴ فروند هواپیمایی که برای شرکت هما از ایرباس خریداری میشود نو خواهد بود، گفت که طبق برآوردها در ۱۰ سال آینده کشور به ۵۰۰ فروند هواپیما نیاز دارد که ۱۰۰ فروند کوتاهبرد و ۴۰۰ فروند نیز برای پروازهای میانبرد و بلندبرد پیشبینی شده است. وزیر راه و شهرسازی افزود: با بازگشت ایران در صنعت هوانوردی جهان، سایر کشورهای منطقه نیز از فضای حاکم بر کشورمان در عرصه هوانوردی منتفع میشوند و با برگزاری اجلاس هوانوردی ایران ۲۰۱۶ به سمت بازشدن فضا در صنعت هوانوردی برای کشورهای دنیا حرکت خواهیم کرد. فضا نیز برای توسعه بخش تعمیر و نگهداری هواپیما، تامین قطعات و تجهیزات فرودگاهی، بهروزرسانی تجهیزات ناوبری و سرمایهگذاری در تمام بخشهای هوانوردی گشوده خواهد شد. وی با تاکید بر اینکه درحال حاضر صنعت حمل و نقل هوایی ایران نیازمند هواپیماهایی با انواع برد کوتاه، متوسط و بلند است، اظهار کرد که با توجه به اینکه در حال حاضر ایرانیان زیادی در نقاط مختلف دنیا از جمله اروپا ساکن هستند باید برای تامین هواپیماهای میانبرد و بلندبرد
برنامهریزی داشته باشیم ضمن اینکه هواپیماهای کوتاهبرد برای توسعه فرودگاههای کوچک در کشور باید در اولویت باشند. او با تاکید براینکه در حال حاضر ۲۵۶ فروند هواپیما در کشور وجود دارد، گفت: از این تعداد ۱۵۰ فروند عملیاتی و حدود ۱۰۰ فروند معادل ۴۰ درصد هواپیماهای موجود زمینگیر هستند که فعال کردن آنها هزینه زیادی دارد. آخوندی درباره شایعات ورود هواپیماهای سوخو روسیه به ایران گفت: هر هواپیمایی برای فعالیت باید از سازمان هواپیمایی کشوری مجوز دریافت کند در غیر این صورت اجازه عملیات در ایران را ندارد. وزیر راه و شهرسازی در بخش دیگری از اظهاراتش به کفایت سرمایه ایرلاینها اشاره کرد و گفت: در دوران پساتحریم صنعت هوانوردی کشور نیازمند بازسازی ساختاری است و در این راستا شرکتهای هواپیمایی داخلی باید بتوانند هم در سطح ملی و هم در سطح بینالمللی با سایر ایرلاینها رقابت کنند که لازمه این رقابت داشتن حداقل سرمایه است.
دیدگاه تان را بنویسید