تاریخ انتشار:
اسحاق جهانگیری در دو همایش اقتصادی از بهبود حال اقتصاد ایران سخن گفت
فرمان اقتصاد در دستان معاون اول
از شواهد برمیآید میان رئیس و معاون اول دولت یازدهم تقسیم کار نانوشتهای صورت گرفته است. رئیس در برنامههایی حضور مییابد که عمدتاً در حوزه سیاست و جامعه است و معاون اول پای ثابت برنامههایی است که جنس اقتصادی دارد.
از شواهد برمیآید میان رئیس و معاون اول دولت یازدهم تقسیم کار نانوشتهای صورت گرفته است. رئیس در برنامههایی حضور مییابد که عمدتاً در حوزه سیاست و جامعه است و معاون اول پای ثابت برنامههایی است که جنس اقتصادی دارد. اسحاق جهانگیری در هفته گذشته دو روز پیاپی سخنران اصلی دو برنامه بود. یازدهمین همایش بینالمللی صنعت پتروشیمی و هشتمین نمایشگاه صنعت مالی خاورمیانه (بورس، بانک و بیمه) رویدادهای اقتصادی بودند که با سخنان آقای معاون اول آغاز به کار کردند. تکنوکرات کارکشته دولت در هر دو همایش تلاش کرد همانند رئیس خود میان اقتصاد و دیپلماسی پیوندی برقرار کند. او در همایش بینالمللی صنعت پتروشیمی با بیان اینکه ایران با دارا بودن حدود ۱۱ درصد ذخایر نفتی کشفشده و ۱۷ درصد ذخایر گازی، حائز رتبه اول جهان از لحاظ ارزش ذخایر نفت و گاز است، گفت: این ذخایر میتواند برای دهها سال خوراک و انرژی مورد نیاز صنایع گوناگون کشور بهویژه صنعت پتروشیمی را تامین کند و بدیهی است شرکای آینده ایران کسانی هستند که در برنامههای مهم توسعهای امروز ایران مشارکت سازنده داشته باشند. او در مراسم افتتاح رویداد دوم نیز با تاکید بر اینکه ایران
با توجه به شایستگیها و ظرفیتهای فراوان باید در مسیر توسعه گام بردارد و در میان کشورهای منطقه از جایگاه مطلوبی برخوردار باشد، گفت: بر اساس سند چشمانداز توسعه ایران باید قدرت اول منطقه باشد. او تاکید کرد: مردم خود را با کشورهای همسایه مقایسه میکنند و نباید این تصور در میان مردم باشد که وضعیت ایران از نظر توسعه در میان کشورهای منطقه وضعیتی نامطلوب است. این سخن از سوی کسی که در سالهای کنارهگیری از دولت یک دغدغه جدی داشت میتواند از کلیشههای شعاری به دور باشد. جهانگیری در روزگاری که تلاش داشت در یک موسسه در خصوص توسعه کار کند یک سوال را روبهرو خود قرار داده بود. چرا جریانهای توسعهای در ایران ناتمام میماند؟ شاید امروز بر اساس همین دغدغه باشد که در هر مراسمی تاکید دارد برای جبران عقبماندگی باید از ظرفیتهای داخلی و خارجی استفاده شود تا در مسیر توسعه گامهای بلندتری برداشته شود.
دیدگاه تان را بنویسید