تاریخ انتشار:
دلار در لاک مقاومت؟
نوسانات دوباره قیمت دلار در دو هفته گذشته، اگرچه در قیاس با نوسانات دو سال اخیر چندان قابل توجه نیست، اما قادر است سیگنالهایی را به بازار مخابره کند؛ سیگنالهایی که روند کاهشی سفتهبازی در این بازار را به تاخیر میاندازد.
نوسانات دوباره قیمت دلار در دو هفته گذشته، اگرچه در قیاس با نوسانات دو سال اخیر چندان قابل توجه نیست، اما قادر است سیگنالهایی را به بازار مخابره کند؛ سیگنالهایی که روند کاهشی سفتهبازی در این بازار را به تاخیر میاندازد. این در حالی است که ثبات در بخشهای مختلف اقتصادی، نوسانات بازار ارز را در این مدت به حداقل رسانده است. مطالعه وضعیت بازار و بررسی حواشی و اخبار تاثیرگذار بر این بازار نشان میدهد آنچه قیمت را در هفته گذشته افزایش داد مسائل روانی بود. با این وصف باید گفت همچنان مسائل روانی نقش قابل توجهی را در این بازار دارد به طوری که افزایش 70تومانی قیمت دلار در پنج روز (رشد 3/2درصدی) امری غیرطبیعی است، هرچند قیمت دوباره با روندی کاهشی روبهرو شد. بر این اساس بازار ارز در برابر یک خبر بزرگ قرار دارد؛ نشست ژنو! مذاکرات جدید که احتمالاً 20 ژانویه برگزار میشود در صورتی که نتیجهبخش باشد شاید روی بازار ارز اثر کاهشی قابل توجهی نداشته باشد، اما اگر برخلاف انتظار بازار این اخبار منفی باشند، میتوانند بازار ارز را با افزایش دوباره قیمت روبهرو کنند. در این میان اگرچه رئیس کل بانک مرکزی از کاهش نرخ ارز بعد
از مذاکرات خبر داده است اما پیشبینی روند کاهش بیشتر قیمت دلار در روزهای اخیر نتوانست سد روانی بازار را بشکند و این بدان معناست که نگرانیها فراتر از گذشته است.
دیدگاه تان را بنویسید