تاریخ انتشار:
بریده های روزنامه
توجیه فلسفی تعرض
80 میلیون نفر زنده شدند
24 کیلو سرانه شیرینی هر ایرانی
دهیاریهای ایران در دست زنان
در یادداشتی نوشت: «... چون زن که از مرد اجازهای برای نمایش زیباییهای خود نگرفته و اگر مرد با عریانیهای وی تحریک شود دلیلی ندارد برای رفع میل جنسی خویش از زن اجازه بگیرد!... و اگر عریانی زن را منوط به خویشتنداری مرد کنیم با شعار «حجاب من پلک چشمان توست» باز یک ظلم در حق مرد است... پس خارج از دایره دین، اگر از لحاظ حق مرد و زن بخواهیم بررسی کنیم باید یا این فرض را در نظر بگیریم که زن حق دارد بنا بر خلقت خود زیباییهایش را نمایان کند و مرد هم چون بنا بر خلقت خود ناخودآگاه به آن گرایش پیدا میکند حق دارد از وی بهره جنسی ببرد و از لحاظ منطق حقی [زن] اعتراضی به مرد نمیتواند بکند، چراکه اعتراض مرد را به نوع پوشش خود نپذیرفته است.»
80 میلیون نفر زنده شدند
گزارش داد: پایگاه ثبت احوال کشور در ابتدای هفته پیش در پاسخ به استعلام نام هر فرد ایرانی پاسخ میداد: «این فرد در قید حیات نیست.» «این اختلال عظیم، کلیه دستگاهها و سازمانهایی را که به شبکه اطلاعاتی پایگاه ثبت احوال به لحاظ کنترل اطلاعات هویتی و حیات و ممات افراد متصلاند با اختلال و مشکل مواجه کرده بود؛ بهطوری که سایت مذکور، نام نزدیک به 80 میلیون ایرانی را بهعنوان متوفی اعلام میکرد. این در حالی است که در بسیاری از اداراتی که از این سرویس ثبت احوال استفاده میکنند ارباب رجوع یعنی فرد مورد استعلام در مورد مشخصات هویتی و حیات، پیش روی فرد پشت سیستم کامپیوتری ایستاده بود و کاملاً زنده بود.» طبق گزارش سازمان ثبت این اختلال 24ساعته به سبب بهروزرسانی یکی از سرورهای این سازمان به وجود آمده بود.
24 کیلو سرانه شیرینی هر ایرانی
نوشت: فریدون عزیزی رئیس پژوهشکده غدد و متابولیسم گفت: «در ایران چهار میلیون نفر به دیابت مبتلا هستند و چهار میلیون نفر نیز در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند. سن ابتلا به دیابت نیز در ایران به زیر 15 سال رسیده است... بیماری دیابت به خصوص در شهرهای بزرگی مانند تهران به سرعت در حال افزایش است. در تهران هر سال یک درصد به جمعیت مبتلایان به این بیماری اضافه میشود و حدود 14 درصد از مردم تهران به این بیماری مبتلا هستند. یکی از مهمترین عوامل گسترش دیابت مصرف بیش از حد شیرینی و مواد قندی است به خصوص اینکه مصرف مواد قندی و نشاستهای در کشور ما از همه کشورهای دنیا بیشتر است و هر ایرانی سالانه 24 کیلوگرم شیرینی مصرف میکند.»
دهیاریهای ایران در دست زنان
نوشت: «در حال حاضر همه استانها دهیار زن دارند، غیر از استان قم؛ استانی که ۸۳ دهیاری دارد و هنوز دهیار زن ندارد. از سال ۸۲ تا ۸۴، ۱۵۰ زن دهیار در ایران وجود داشتند. از سال ۸۴ تا ۸۶، این تعداد رشد ۱۵۶ درصدی داشت و تعداد زنان دهیار به ۴۰۰ نفر رسید. از سال ۸۶ تا امسال هم تعداد زنان دهیار با رشد ۱۲۳ درصدی به ۸۸۸ نفر رسیده و در حال حاضر ۸۸۸ دهیار زن در کشور وجود دارند. از این تعداد زنان دهیار، ۵۰۰ نفر متاهل و بقیه مجردند. تحصیلات حدود ۶۰ درصد از دهیاران زن فوقدیپلم، لیسانس و فوقلیسانس است و ۴۰ درصد آنها دیپلم دارند. استان خراسان رضوی با ۱۱۲ دهیار زن، بیشترین تعداد دهیاران زن را دارد.»
دیدگاه تان را بنویسید