تاریخ انتشار:
بریده روزنامهها
تلفات مصرف «شیشه» چقدر است؟
نوشت: بر اساس آمارهای سازمان پزشکی قانونی کشور، آمار تلفات مصرف مواد مخدر و محرکهای روانگردان در 10 سال گذشته حدود 40 هزار نفر در سراسر کشور بوده است و مرگ و میر ناشی از مصرف شیشه هم در این مدت، سال به سال روند افزایشی به خود گرفته است. در حال حاضر یکسوم از مصرفکنندگان مواد مخدر، زنان هستند که تمایل کمتری نسبت به مردان برای ترک اعتیاد و درمان بیماری دارند. به همین خاطر جمعیت آنان در پروسه درمان حدود یکپنجم است. از سال 80 که شیشه وارد ایران شد، در بین مخدرهای دیگر، محرک غریبهای بهشمار میآمد و هر معتادی جرات امتحان کردن آن را به خود نمیداد ولی طولی نکشید که بین جوانهای تهران و سپس جوانان کلانشهرهای دیگر رواج پیدا کرد.
درخواست ممانعت از ساخت مکانهای تفریحی در مشهد
نوشت: سیداحمد علمالهدی امامجمعه مشهد گفت: دغدغه امروز موضوع آبادی و پارکهای آنچنانی و خیابانهای کذایی نیست، بلکه دغدغه اصلی این است که این شهر امروز هویت شهر امام رضا(ع) را از دست میدهد. به فرمانده نیروی انتظامی خراسان رضوی گفتم قرار بر این بود که زنهای بدحجاب به حرم نزدیک نشوند اما امروز زنهای بدحجاب در اطراف حرم دیده میشوند... وقتی در شهر مشهد مکانهای تفریحی و تجاری شکل میگیرد هویت شهر امام رضا(ع) از بین میرود... مراکز تفریحی حدی دارد و برای تفریحات در ایران شهر زیاد است، یعنی در شهر امام رضا(ع) نباید مراکز تفریحی قرار دهیم که اینجا یک عده سرمایهگذاری کنند و عدهای هم بالاترین عیش و نوشها را داشته باشند.
آغاز به کار پلیس اطفال در پایتخت
نوشت: سردار حسین ساجدینیا، فرمانده انتظامی تهران بزرگ از آغاز به کار پلیس اطفال و نوجوانان برای اولین بار در کشور خبر داد. او گفت: بحث راهاندازی پلیس تخصصی در رابطه با کودکان و نوجوانان از مدتها قبل در فرماندهی انتظامی تهران بزرگ مطرح بود و در این خصوص تحقیقات و کارهای کارشناسی مفصلی انجام شد... همزمان با تصویب و ابلاغ قانون جدید آیین دادرسی کیفری و به استناد ماده ۳۱ این قانون خوشبختانه زمینه راهاندازی این پلیس تخصصی مهیا شد و امروز شاهد آغاز به کار آن هستیم... نیروهای بهکارگرفته شده از کارشناسان ارشد زن و مرد متخصص در علوم اجتماعی، روانشناسی و نیز مشاوره هستند که به امور اطفال و نوجوانان بزهکار و بزهدیده رسیدگی میکنند.
تعداد بیسوادهای ایران
نوشت: وضع سواد سه میلیون و ۵۰۰ هزار ایرانی مشخص نیست؛ این خبری است که رئیس سازمان نهضت سوادآموزی اعلام کرد. علی باقرزاده ادامه داد: این افراد اجازه ثبتنام برای سوادآموزی را ندارند... در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال، سه میلیون و ۴۵۶ هزار و ۱۸۱ نفر بیسواد اعلام شد که معادل هفت درصد جمعیت ۱۰ تا ۴۹ سال بوده است... از این تعداد ۴۳۰ هزار نفر از اتباع خارجی بودهاند که در پروژه جداگانهای به آنها سواد آموخته میشود. تعداد ۳۹۰ هزار نفر هم اطلاعات هویتی مشخصی نداشتهاند. از تعداد دو میلیون و ۶۰۰ هزار نفر، تعداد ۴۳۲ هزار نفر پیش از اینکه باسواد شوند، وارد سن ۵۰ سال شدهاند... یک میلیون و ۵۰ هزار نفر هم از تعداد اعلام اولیه آمار باسواد شناسایی شده است.
دیدگاه تان را بنویسید