تاریخ انتشار:
بریده روزنامهها
اعتراض به حکم قاتل ستایش
نوشت: پس از ابلاغ حکم سنگین قاتل ستایش، دختر ششساله افغان که به دست پسر نوجوان به طرز هولناکی کشته شده بود، وکیلمدافع امیرحسین 17ساله دیروز در دادگاه کیفری یک استان تهران حاضر شد تا به رای صادره اعتراض کند. مجتبی فرحبخش، درباره اعتراضش به حکم صادره گفت: اعتراض به دو بخش این حکم مطرح شده است. البته اعتراض من به این معنی نیست که موکلم در بخش نخست مرتکب قتل نشده است؛ بلکه اعتراض به میزان مجازات او است. موکلم در دادگاه به عمل منافی عفت اقرار نکرده و اعترافات پیشین خود را انکار کرد. در این پرونده موکلم به دیه جبران خسارت مدنی نیز محکوم شده است که محکومیت موکلم به معنی اثبات جرم عمل منافی عفت نیست.
یک طلاق از هر 2 /2 ازدواج در شمال تهران
نوشت: انوشیروان محسنیبندپی رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه از هر 2 /2 ازدواج در شمال تهران یک مورد منجر به طلاق میشود، گفت: «فضای مجازی باعث شده گفتوگوی بین خانوادهها کاهش یابد و جمع خانوادهها به سمت انزوا، افسردگی و تغییر سبک زندگی حرکت کند. در روستاها نیز از هر شش ازدواج یک طلاق صورت میگیرد... باید برای کاهش اثرات منفی فضای مجازی اقداماتی در زمینه تحول باورها، تدوین استراتژی و... انجام دهیم تا بتوانیم آسیبها را کنترل و مهار کنیم. به همین دلیل طبق هماهنگیهای صورتگرفته با شورای عالی فضای مجازی یک دبیرخانه دائمی برای کاهش چالشهای فضای مجازی فراهم کردیم. »
مرگ هزار ایرانی در روز
نوشت: «ایرج حریرچی»، سخنگوی وزارت بهداشت جدیدترین آمارهای مربوط به مرگومیر ایرانیها را اعلام کرد. او گفته که روزانه بهطور میانگین بیش از هزار نفر در ایران فوت میکنند که غالب مرگ در ایران در بیمارستان رخ میدهد و این مطالبه به وجود میآید که برای هر مرگ به صورت جزیی به آن پرداخته شود و مرگ در بیمارستان یک فرهنگ شده است. در سال ۹۴، یکمیلیون و ۵۰۰ هزار تولد در کشور داشتیم و همچنین بالغبر ۳۸۵هزار مرگ نیز در این سال رخ داده که تعداد مرگهای زیر ۷۰سال، ۲۱۲ هزار بوده که ۵۵ درصد از مرگها را شامل میشود. همچنین مرگ زیر ۵۰ سال نیز، ۹۸ هزار نفر بود که ۲۵ درصد مرگها را شامل میشود و درمجموع باید این مرگها کاهش یابد.
تشکیل 29 پرونده شوهرآزاری در مازندران
نوشت: علی عباسی، مدیرکل پزشکی قانونی مازندران اعلام کرد: در نیمه اول امسال 29 فقره پرونده شوهر آزاری در این استان تشکیل شد که 21 درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته است. در حالی موضوع شوهرآزاری امسال با افزایش مواجه بوده که بهطور معمول مردان بابت این موضوع به پزشکی قانونی و دستگاه قضایی مراجعه نمیکنند. همچنین شوهرآزاری بیشتر در قالب پرخاش کلامی بروز میکند و بهطور طبیعی در این حالت پزشکی قانونی نمیتواند مرجعی برای تشخیص و تشکیل پرونده باشد. میانسالی مقطعی است که بیشترین میزان همسرآزاری در آن رخ میدهد. مشکل همسرآزاری برخلاف بعضی از پدیدههای اجتماعی مانند طلاق در سالهای ابتدایی ازدواج کمتر دیده میشود.
دیدگاه تان را بنویسید