تاریخ انتشار:
بریده روزنامهها
وضعیت اسباببازی در کشور نگرانکننده است
نوشت: علیرضا حاجیانزاده مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: ...به رغم عدم تایید برخی اسباببازیها برای ورود به کشور از سوی کانون پرورش فکری، عملاً شاهد آن هستیم که این نوع از کالاهای وارداتی وارد بازار میشوند. در حال حاضر نمایندگان کانون در گمرکات سه استان خوزستان، هرمزگان و بوشهر مستقر هستند و بر امر واردات این کالای مهم که میتواند برای کودک شخصیتساز باشد، نظارت میکنند. اینکه چرا با وجود عدم تایید کانون برای ورود برخی اسباببازیها، این نوع از کالاهای غیراستاندارد، سر از فروشگاههای داخلی درمیآورند سوالی است که مسوولان مربوطه در گمرک باید پاسخگو باشند.
تعداد معتادان پایتخت در تابستان
به نقل از میثم امرودی؛ معاون شهردار تهران نوشت: در سری اول جمعآوری معتادان که در محله هرندی انجام شد، ۱۳۹۸ زن معتاد از سطح منطقه و محله هرندی جمعآوری شدند که به مرکز مددسرای بانوان منتقل شدند. در مرحله بعد که جمعآوری معتادان به کل پایتخت گسترش پیدا کرد، پیشبینی شد که تعداد ۱۰۰ معتاد زن دیگر هم در مرکز شفق تحت مراقبت و درمان قرار گیرند. او درباره سرنوشت معتادان شهرستانی هم با تکرار آمار ۶۰درصدی معتادان شهرستانی اعلام کرد: این معتادان به شهرستانهای خود برگردانده میشوند... تعداد معتادان تهرانی، بین ۱۵ تا ۱۶ هزار نفر در «تابستان» است. البته این آمار در زمستانها کاهش پیدا میکند چرا که بخشی از این معتادان به دلیل سرما به منازل خود برمیگردند.
سن ازدواج در قلب پایتخت به 40 سال رسید
نوشت: در زمینه میانگین سن ازدواج در مناطق مختلف شهر تهران الگو و یافتههای متفاوتی وجود دارد. هر چند گفته میشود میانگین سن ازدواج در پایتخت بین 30 تا 35 سال است، اما یافتههای پژوهشگران معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 6 نشان میدهد، میانگین سن ازدواج در منطقه ما تا چند درصد بالاتر است. حدود 40 سال، حتی استثناهایی در این زمینه وجود دارد که در مناطق دیگر شهر تهران کمتر دیده میشود... پژوهش و مطالعات اجتماعی برای افزایش نگرانی خانوادهها نیست، بلکه زنگ هشداری است برای رفع اینگونه مسائل... یکی از برنامههای ابتکاری و جدید برای تداوم زندگی زوجین، طرح توزیع دفترچه خاطرات زوجین، در دفترخانهها و بین جوانهاست.
موعد خداحافظی کلاسها با بخاری نفتی و گازی
نوشت: کلاسهای درس تا پایان سال ۹۶ با بخاری نفتی و گازی خداحافظی میکنند. مرتضی رئیسی معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش دراینباره گفت: «امسال برنامهریزی کردهایم تا ۴۰هزار کلاس درس را استانداردسازی کنیم و برنامه این است در پایان سال ۹۶ همه کلاسهای درس که قابلیت استانداردسازی دارند، با بخاریهای نفتی و گازی خداحافظی کنند...۵۳۰هزار کلاس درس در کشور داریم که حدود ۲۰۰هزار کلاس درس آن سال ۹۲ با بخاری نفتی و گازی، تامین حرارت میشد. از سال ۹۲، کار استانداردسازی این کلاسهای درس شروع شده است تا بخاریهای نفتی و گازی از کلاس درس خارج شوند و به جای آن سیستم حرارت مرکزی استفاده شود. طی سالهای ۹۲ و ۹۳، ۶۷هزار کلاس درس استانداردسازی شده است..»
دیدگاه تان را بنویسید