تحول صنعت موبایل با گوشیهای پازلی گوگل
به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از انگجت، به آپریل برمیگردیم، یعنی هنگامی که پروژه ارا معرفی شد.
به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از انگجت، به آپریل برمیگردیم، یعنی هنگامی که پروژه ارا معرفی شد. ارا نام پروژهای بود که در آن تلفن همراهی معرفی میشد که قطعات آن به سادگی از هم جدا و دوباره سر هم میشد. بعدتر آن را ارتقا دادند و حتی شما میتوانستید آن را ارتقای سختافزاری نیز بدهید. مثلاً دوربین را جدا کنید و دوربین باکیفیتتری جایگزین آن کنید. قطعات را میتوانید جدا خریداری و با قطعات قبلی تعویض کنید.
مثلاً در بسیاری از مواقع هنگام استفاده زیاد از اسمارتفونها، آنها داغ میشوند. در پروژه ارا شما میتوانید بدون خاموش کردن گوشی آنها را عوض کنید. حال مدیر پروژه، پائول ارمنکو اعلام کرده است این تلفن همراه را طوری ارتقا دادهاند که میتوان در حین استفاده و بدون خاموش کردن تلفن تمام اجزا را به جز صفحه نمایش و پردازنده، تعویض کرد. مثلاً شما در حال ارسال پیام هستید و بدون بروز هر گونه مشکل میتوانید دوربین را تعویض سختافزاری کنید. تیم پروژه ارا در حال همکاری با یک سازمان غیرانتفاعی به نام لینارو است که طبق قرارداد، این سازمان قرار است نسخه تغییریافتهای از اندروید L را برای این گوشی طراحی کنند که در حین تعویض قطعات در حالت روشن به کار خود ادامه دهد. تصور کنید در جمعی نشستهاید و در حال مقایسه عکسهای گرفتهشده توسط دوستان هستید، آنجاست که اگر شما یک تلفن ارا داشته باشید، میتوانید به دوستان فخر بفروشید که برای ارتقای عکسهایتان کافی است دوربین گوشی را تعویض کنید نه خود گوشی تلفن همراهتان را. البته این نگرانی ممکن است برای کاربران به وجود بیاید که قطعات این گوشی را از کجا بیاورند و با چه قیمتی آنها را تهیه
کنند. گوگل برای رفع این نگرانی اعلام کرده است: هنگامی که این پروژه عمومی شود، یک فروشگاه آنلاین شبیه گوگلپلی راهاندازی خواهد کرد که ماژولهای این تلفن همراه را به صورت عمومی به فروش میرسانند.
دیدگاه تان را بنویسید