تاریخ انتشار:
بریده روزنامهها
تئوری احمدینژاد
در مطلبی خطاب به روحالله حسینیان، عضو جبهه پایداری نوشت:... بیانیه دفتر رهبری را خواندهاید؟ به نظر شما خطاب این نامه به چه کسی بود؟ بپذیرید که رفقای شما گناهی بس بزرگ و نابخشودنی مرتکب شدهاند. به راستی چرا چنین خبطی کردهاید که این چنین هزینهای از دفتر رهبری پرداخت شود؟ ... این تئوری و راه خطا را محمود احمدینژاد در همان بدو نامزدیاش در سال 84 پایهگذاری کرد. زمانی که نظر مساعدی از دفتر رهبری برای نامزدی او ارائه نشد او به جای تمکین گفت که «من باید از دو لب مبارک حضرت آقا نظرشان را بشنوم» و در نهایت او نامزد انتخابات شد و این تئوری را پایهریزی کرد که معتقد بود نظر دفتر رهبری متفاوت از نظر رهبری است.
قواعد بازی در دوران پسابرجام
نوشت: اگر «برجام» و «تحریمها» بخواهند به روح حاکم بر کالبد اقتصادی کشور در دوران پسابرجام تبدیل شوند و اقتصاد مقاومتی در ذیل این نگاه بازدارنده یا حتی در عرض آن تعریف شود، ما بهجای «کنشگری» در عرصه اقتصاد، صرفاً در مقام «واکنش» قرار خواهیم گرفت. در اینجا «توان و ظرفیت داخلی» جای خود را به «بازی بازیگران خارجی» خواهد داد. در نهایت اینکه بازی در دوران پسابرجام، علاوه بر آنکه بهصورت ذاتی و بهدلیل آنارشی حاکم بر روابط بینالملل در دنیای امروز پیچیده است، بهدلیل تلاش دشمن برای نفوذ گسترده و همزمان دشمن در حوزههای متعدد اقتصادی و سیاست داخلی و خارجی کشور بهشدت حساس و سرنوشتساز است.
ادامه مخالفت با برجام کار سخیفی است
نوشت: محمدرضا باهنر نایب رئیس مجلس با اشاره به حواشی بعد از بررسی برجام و تصویب طرحی در این باره تاکید کرد: «ادامه دادن به مخالفت ها بعد از قانونی شدن، کار سخیفی است. تصویب قانون در مجلس شورای اسلامی روالی دارد. تا قبل از اینکه مقولهای، قانونی شود، موافق و مخالف میتوانند آزادانه نظرات خود را عنوان کنند و معمولا بحث و جدلی بین آنها شکل میگیرد. این رفتارها و بحث و جدل تا زمانی که آن موضوع به قانون تبدیل نشده است اشکالی ندارد. اما وقتی قانون میشود و شورای نگهبان آن تایید کرد، موافق و مخالف باید به قانون تمکین کنند. یعنی بعد از تصویب قانون همه مسوولان، باید آن را اجرا کنند... مخالفان میتوانند مسیر تغییر قانون را طی کنند.»
جدال احسن از نگاه عباسی
به نقل از حسن عباسی، رئیس مرکز بررسیهای دکترینال امنیت بدون مرز نوشت:.. دولتیها میگویند شش قدرت جهانی را نشاندیم پای میز مذاکره! خدا با ما یک جدال احسن کرد، یک نمونه مشکل دیگر بهوجود آورد که مشخص شود تیم مذاکرهکننده ما و تیم دیپلماسیمان چقدر قوی هست؛ ۵۰۰ تا حاجی ما در منا شهید شدند، ۶۵ نفر هنوز مفقود هستند؛ مایی که میتوانستیم طی ۲۲ ماه دیپلماسی، شش قدرت جهان را پای میز مذاکره بیاوریم، این ما بودیم که اینقدر قدرت داشتیم هی خندیدیم...وزیر خارجه عربستان تلفن وزیر خارجه ما را جواب نداد؛ به وزرای ما ویزا ندادند، وزیر بهداشت دو روز پیش با مراجع دیدار کرد و گفت من با ویزای زائر رفتم نه با ویزای دیپلماتیک. این همان سیاست خارجه مقتدرانه است.
دیدگاه تان را بنویسید