تاریخ انتشار:
بریده روزنامهها
دولت وقت غیبت هم ندارد
در یادداشتی با عنوان «خیلی وقت نداریم!» نوشت: با وجود همه تلاشهای صورتگرفته، متاسفانه کشور هنوز از شرایط رکود تورمی خارج نشده است. این رکود اما از تورم بسیار خطرناکتر است. در حال حاضر دولت بیشتر گردوهایش را در سبد توافق با گروه مذاکرهکننده غربی گذارده است. اما آنچه مهم است، اینکه دولت برخلاف ادعای مقامات، هم در دوران ارائه لایحه بودجه و هم در سخنرانیهای رئیسجمهوری محترم یا معاون اول و سخنگوی دولت... بیشترین نگاه و امیدش را برای خروج از بحران، به دکتر ظریف و تیم مذاکرهکننده هستهای دوخته است و فرصت چهارماهه پیش رو نیز مجدداً فرصت و مجالی است برای زنده نگهداشتن این امید... دولت وقت کمی دارد، کارهای بسیاری بر زمین مانده است. وقت غیبت و حتی وقت درد دل نداریم!
هشدار حامیان بابک زنجانی
نوشت: اطرافیان بابک زنجانی دست به کار شدهاند. کارشان را پس از یک سکوت هشتماهه از هشدار دادن در فضای مجازی شروع کردهاند. صفحهای که تا پیش از بازداشت زنجانی توسط او در فیسبوک مدیریت میشد حالا به دست اطرافیانش افتاده و آنها هم مشغول «هشدار» دادن شدهاند. هشدار دادهاند که در مورد مرد میلیاردی که مهمان اوین است شایعهسازی نشود. هشدار دادهاند که اگر روند فعلی ادامه پیدا کند آنها هم مشغول شکایت از رسانهها میشوند. واکنش اطرافیان زنجانی اما گویا بیشتر به رو شدن تخلف تازه او است. میگویند گرفتن وام 220 میلیاردتومانی از یک بانک خصوصی آن هم بدون وثیقه تخلف زنجانی نبوده بلکه تخلف بانک مذکور بوده است. از رسانهها خواستهاند که «تشویش اذهان عمومی» نکنند وگرنه با شکایت اطرافیان زنجانی روبهرو میشوند.
پشت صحنه استیضاحها؟!
نوشت: از همان زمانی که وزارت علوم تصمیم گرفت، فساد گسترده در بورسیه کردن هزاران نفر را برملا کند، چند نظر وجود داشت. عدهای معتقد بودند که این کار به سرعت واکنش متضرران از این افشاگری را به دنبال خواهد داشت... گروهی دیگر معتقد بودند افشاگری میتواند ابزار دفاعی هم باشد، به شرطی که بهطور ناقص و سربسته صورت گیرد... بالاخره گروه سوم معتقد بود وزارت علوم مستقل از تبعات این کار، به واسطه رسالت و تعهدی که در برابر مردم دارد، باید اطلاعات سوءرفتار و سیاستهای دولت پیشین را در زمینه آموزش عالی در اختیار مردم قرار دهد، تا معلوم شود که چه کسانی در تخریب نهاد آموزش عالی شرکت داشتهاند و از آن منتفع شدهاند؟...تبعات فساد مالی در برابر فساد علمی بسیار اندک و گذراست.
هاشمی نیز میتوانست حصر شود
نوشت: تقابل هاشمیرفسنجانی با اصول و ارزشهای نظام اسلامی در شرایطی صورت میگیرد که حتی در دوره هشتساله اخیر نیز دست هاشمی از قدرت کوتاه نشده است. از آن مهمتر اینکه به رغم اسناد و مدارک غیرقابل انکار شاهد بر مدعای اشتراک فکری-گفتمانی هاشمی با مدیریت جریان فتنهبرانداز انقلاب اسلامی، نظام هرگز وارد فاز تقابل با وی نشد. حتی با وجود اصرارش بر جای دادن فتنهگران شکستخورده تحت لوای تشکیلاتی واحد، پس از جفاکاری به ملت و دولت منتخبش، جمهوری اسلامی توسل به «سنت الهی استدراج» را برگزید تا تاریخ برای نسلهای آینده انقلاب شفاف و بیغش ثبت شود... هاشمی نیز میتوانست از شرایطی همچون خاتمی، موسوی و کروبی در روزگار فعلی رنج ببرد.
دیدگاه تان را بنویسید