تاریخ انتشار:
بریده روزنامهها
اتفاقی که چُرت اوباما را پاره کرد
در مطلبی با عنوان «انتخاب آیتالله جنتی چُرت اوباما را پاره کرد» به نقل از یک روزنامه آمریکایی نوشت: تحولات جدید نشان میدهد امید به میانهروی در ایران، دست کم در آینده نزدیک امکانپذیر نیست. یکی از ناامیدکنندهترین دلایل از میان ادلههای فراوان برای اثبات چنین دیدگاهی، در چند روز گذشته و با انتخاب آیتالله احمد جنتی، رئیس جدید مجلس خبرگان و از تندروترین مقامات برای ریاست مجلس خبرگان اتفاق افتاد. انتخاب وی نهتنها ضربهای مهلک به میانهروها و اصلاحطلبان بود بلکه متضمن این امر بود که این کشور تا سالهای پیشرو نیز تحت قدرت تندروها خواهد بود... ایران اکنون موشکهای بالستیکی را در اختیار دارد که میتواند اسرائیل و عربستان را هدف قرار دهد.
کنایه زیباکلام به برخی اصلاحطلبان
در یادداشتی به قلم صادق زیباکلام استاد دانشگاه نوشت: آنچه پذیرفتنی نیست، اظهارنظرهای «دایههای مهربانتر از مادر»گونه برخی اصلاحطلبان درباره اصل ورود دکتر عارف به رقابت بر سر کرسی ریاست مجلس است. آنها ناگهان عقل کل شده و بهگونهای سخن میگویند که گویی حالا همه عاقل شدهاند و اظهار میکنند که ما از اول هم میگفتیم ورود به رقابت درست نبود! انتقاد دیگری که باز متوجه این دست دوستان است، حملات و خردهگیریهای آنها به بیخطهاست که چرا به آقای لاریجانی رای دادند؟ دوستان عزیز! «بیخط»ها از همان ابتدا هم قرار نبوده دموکراسیخواه باشند. ...این غایت انتظار و توقع ما از این گروه در مجلس است. کاری نکنیم که از همین ابتدا، همه آنها را به دامان طرف مقابل بیندازیم.
درخواست انتشار فرهنگ لغت آمریکایی به فارسی
نوشت: محمدرضا نقدی، فرمانده بسیج مستضعفین درباره گزارش اخیر وزارت امور خارجه آمریکا که در آن ایران را اصلیترین حامی تروریسم در جهان خوانده است، تاکید کرد: ما باید یک فرهنگ لغت آمریکایی به فارسی منتشر کنیم تا در آن برخی از لغات را تبیین کنیم. تروریسم در مکتب و زبان رژیم آمریکا به معنای آزادیخواه است و واژه افراطی و تندرو به فرد مقید به قانون و احکام تعلق میگیرد. فهرستی از این دست واژگان وجود دارد که در ادبیات آمریکاییها به شکل دیگری معنا میشود و در ادبیات ما معنا و مفهوم دیگری دارد. آمریکاییها ذاتاً تروریسم هستند. همانگونه که حضرت امام فرمودند آمریکا تروریسم بالذات است.
تاجزاده میخواهد «قهرمان حبسکشیده» باشد
در مطلبی تحت عنوان «معنای نمادین یک ملاقات» نوشت: دیدارهای این روزها با مصطفی تاجزاده کاملاً طبیعی است. او میخواهد «قهرمان حبسکشیده» اصلاحطلبان باشد آن هم در زمانی که از جوش و خروش اصلاحطلبی چیزی باقی نمانده است؛ و همسرش هم، برای تدارک این کار، به اندازه کافی انگیزه دارد. دیدار با تاجزاده به عنوان یک «فرد»، نهتنها ایرادی ندارد بلکه شاید پسندیده هم باشد. اما وقتی تاجزاده بدل به یک «نماد» میشود، -که شده است- دیدار با او، از جانب برادر آقای رئیسجمهور مملو از معانی مختلف است. آیا آقای روحانی میخواهد به ما یادآوری کند با امثال تاجزاده نسبتی دارد که همچنان برقرار است؟ آن نسبت چیست؟
دیدگاه تان را بنویسید