تاریخ انتشار:
تقویت اصولگرایان مستلزم چیست؟
چندی پیش امیر محبیان در تحلیل و ارزیابی جایگاه اصولگرایان در هندسه سیاسی کشور بر ضرورت نوسازی این جریان جهت تداوم حیات و اثرگذاری سیاسی آن انگشت تاکید گذاشت.
چندی پیش امیر محبیان در تحلیل و ارزیابی جایگاه اصولگرایان در هندسه سیاسی کشور بر ضرورت نوسازی این جریان جهت تداوم حیات و اثرگذاری سیاسی آن انگشت تاکید گذاشت. او هشدار داده بود که در صورت ادامه وضع موجود گروههای تندرو و بیریشه قدرت میگیرند و اصولگرایان اصیل را به حاشیه میرانند. این نگاه اما منتقدانی جدی هم در میان طیف اصولگرا دارد از جمله محسن کوهکن نماینده مجلس و قائممقام جبهه پیروان خط امام و رهبری در این رابطه معتقد است «نوسازی در مورد یک حزب ممکن است درست باشد و نیاز باشد در آن تحول ایجاد شود؛ اما اصولگرایی یک تفکر است و حزب نیست که از طریق انتخابات یا برگزاری کنگره در آن نوسازی یا بازسازی صورت بگیرد. به نظر من بهتر است به جای واژه نوسازی از واژه همگرایی استفاده کنیم.» علی دورانی دیگر فعال اصولگرا هم با تیغ تیزتری به نقد سخنان محبیان و کوهکن مینشیند زیرا به باور او «آنقدر اختلاف مبنا و سلیقه در جریان اصولگرا ایجاد شده که هرگز چه با اسم همگرایی و چه با اسم نوسازی یا بازسازی نمیتوانند زیر یک چتر جمع شوند». این کنشگر عمر سیاسی اصلاحطلبان و اصولگرایان را پایانیافته میداند و میگوید «هر دو جناح را
با تنفس مصنوعی در حال احتضار نگاه داشتهاند.» علی دورانی در گفتوگو با پایگاه خبری فرارو میگوید «اگر اصولگرایان به این سمت حرکت کنند که جریان انقلابی را که از ابتدا پیشآهنگ آن بودند، تقویت کنند و از بازیهای سیاسی و جناحی دور شوند و نگاه آنها توام با منافع ملی کشور باشد، به نفع آنهاست.» با این وصف دست کم نارضایتی از وضعیت موجود مخرج مشترک مواضع طیف کثیری از اصولگرایان است هرچند اتفاق نظری برای گذار از این شرایط دیده نمیشود.
دیدگاه تان را بنویسید