بازی و زندگی
جشنواره ملی اسباببازی برگزار شد
چهارمین جشنواره ملی اسباببازی با رویکرد حمایت از تولید ملی و با شعار «تمرین زندگی» در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تهران برگزار شد.
چهارمین جشنواره ملی اسباببازی با رویکرد حمایت از تولید ملی و با شعار «تمرین زندگی» در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تهران برگزار شد. محمد بطحایی، وزیر آموزش و پرورش، در مراسم افتتاحیه این جشنواره گفت: یکی از برنامههای این وزارتخانه در سال تحصیلی جاری، وارد کردن اسباببازی به کلاسهای درس در 10 هزار مدرسه است. این طرح با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مرحله اول در پایههای اول تا سوم ابتدایی اجرایی خواهد شد. در قالب این طرح که در 10 استان اجرا خواهد شد کلاسهای اسباببازی راهاندازی میشود تا دانشآموزان در هفته، 2 تا 3 ساعت همراه با بازی کردن اهداف آموزشی را دنبال کنند. اسباببازی باید به عنوان بخشی از تکنولوژی آموزشی وارد مدارس شده و کلاسها تبدیل به محیطی برای یادگیری در فضایی شاد و با نشاط باشد. وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اقلام خارجی در حوزه اسباببازی در کشور ما زیاد است، گفت: اسباببازی صرفاً یک وسیله سرگرمکننده نیست و اهداف آموزشی را دنبال میکند و بچهها با استفاده از بازی در یادگیری سرعت بیشتری پیدا میکنند. به کمک بازی دامنه شناخت و مهارتآموزی بچهها به ویژه مهارتهای اجتماعی گسترش مییابد. اسباببازی امروز حامل فرهنگ است.
سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، نیز در این مراسم گفت: یکی از مولفههای قدرت نرم در هر کشوری صنعت اسباببازی است و اکنون باید بررسی کرد در کشور ما با پنج تا شش هزار سال تاریخ علم و فرهنگ چرا قادر به تجاریسازی در صنعت اسباببازی نیستیم. در برخی کشورها به راحتی علوم مختلف از جمله صنعت اسباببازی تجاریسازی میشود. آنطور که ایرنا گزارش داده، به گفته فاضل نظری، مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، در چهارمین جشنواره ملی اسباببازی 86 تولیدکننده حضور داشتند و حدود هزار و 300 محصول عرضه شد.