تاریخ انتشار:
بریده روزنامهها
بزرگترین برند آب معدنی ایران لغو مجوز شد
نوشت: با گذشت یک هفته از انتشار اخباری درباره تخلفات بزرگترین برند تولید آب معدنی ایران، رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو از اصلاح ایرادات در خط تولید این برند خبر داد با این حال در هفته پیش خبر رسید که در پی لغو مجوز تولید آب معدنی، شرکت دماوند از این پس فقط مجاز به تولید آب آشامیدنی است. رسول دیناروند در توضیح اقدامات صورتگرفته گفت: نمونهبرداری و آزمایشهای لازم از شرکتهای آب معدنی که تولیدشان متوقف شده بود، انجام شد و ظرف این هفته و هفته آینده دوباره وارد بازار میشوند. البته پروانه آب معدنی دماوند لغو شده است و این شرکت تنها میتواند با استانداردهای سازمان غذا و دارو آب آشامیدنی تولید کند.
فاضلاب در منبع آب آشامیدنی تهران
نوشت: محمدهادی حیدرزاده مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان تهران اعلام کرد: بخش قابل توجهی از فاضلاب خانگی شهرهای پردیس و بومهن در رودخانه سیاهرود که تامینکننده بخشی از آب سد ماملو است، تخلیه میشود. بخشی از آب سد ماملو به عنوان یکی از منابع ذخیره آب مصرفی شهر تهران از طریق سیاهرود تامین میشود که ورود فاضلابهای خانگی و صنعتی و همچنین زباله به این رودخانه موجب آلودگی آب پشت این سد خواهد شد. شش هزار واحد صنعتی غیرمجاز در شهرستان پردیس وجود دارد که بررسی و پایشهای زیستمحیطی انجامشده نشان میدهد 123 واحد آبکاری که تولیدکننده فاضلاب و پساب خطرناک هستند، در این شهرستان فعالیت دارند.
پزشک زن در بیمارستان کتک خورد
نوشت: روابط عمومی بیمارستان امام خمینی از درگیری یک مامور پلیس با پزشک زن اورژانس این بیمارستان خبر داد. طبق این گزارش عصر روز یکشنبه و در پی انتقال یک مجروح مضروب با چاقو به اورژانس این بیمارستان، مامور ناجا درصدد بازجویی از مجروح بوده که به دلیل شرایط اورژانسی بیمار با مخالفت پزشک معالج روبهرو شد. بهدنبال ممانعت دستیار اورژانس، درگیری لفظی توهینآمیز و برخورد فیزیکی با پزشک اورژانس رخ داد و دستیار مزبور دچار جراحت از ناحیه بینی شد. در حالی که پس از تماس مسوولان بیمارستان با بازرسی نیروی انتظامی تهران بزرگ، ماموران در اسرع وقت در محل حاضر و با دستور رسیدگی سریع از سوی فرمانده نیروی انتظامی استان تهران، مامور مزبور را بازداشت و به مراجع رسیدگی معرفی کردهاند.
خشونت روانی علیه دانشآموزان افغان
نوشت: کافی نبودن زمان شناسایی کودکان و عدم اطلاعرسانی به موقع؛ عدم موفقیت ثبتنام در مدارس به دلیل عدم توانایی در پرداخت شهریه یا فقدان ظرفیت پذیرش مدارس؛ کبر سن و عدم تطبیق نظام آموزشی موجود با نیازهای واقعی کودکان افغان ساکن ایران و حتی خشونتهای روانی را که در برخی مدارس دولتی نسبت به کودکان مهاجر اعمال میشود میتوان از اصلیترین موانع اجرای حداکثری منویات مقام رهبری در فرمان تاریخی ایشان در زمینه تحصیل این کودکان نام برد اما با وجود تمام این نگرانیها؛ این امیدواری وجود دارد که در بستر سیاسی و اجتماعی ایجادشده و به خصوص با پشتوانه این حکم؛ سال تحصیلی آینده با برنامهریزی مناسبتر شاهد حضور تعداد بیشتری از کودکان در مدارس دولتی باشیم.
دیدگاه تان را بنویسید