بریده روزنامهها (سیاسی)
برجام حاصل تصمیم نظام بود
به نقل از علیاکبر ناطقنوری نوشت: نباید غافل شویم که مذاکره و پذیرفتن برجام حاصل تصمیمگیری مجموعه نهادهای کلیدی نظام همچون دولت، مجلس، شورای عالی امنیت ملی و با نظر مساعد رهبر معظم انقلاب بوده. هرچند برجام همه اهداف ایران را تامین نکرده اما پیش از برجام ایران در ذیل بند 7 منشور سازمان ملل قرار داشت و خروج ایران از ذیل بند 7، یکی از آثار و فواید برجام است؛ از طرفی چالش اصلی ما با جهان غرب غنیسازی و آب سنگین بود که با برجام این حق توسط هر پنج قدرت جهانی به رسمیت شناخته شد و به تصویب شورای امنیت سازمان ملل نیز رسید.
♦♦♦
نگرانی از کابینه نظامیان
به نقل از سعید حجاریان نوشت: در تبلیغات انتخاباتی روحانی گفته بود «من حقوقدان هستم» و رقیب خود را سرهنگ خطاب کرد، در آن مقطع گمان میرفت تسلط بر قانون، حقوق بینالملل و فنون دیپلماتیک حلال مشکلات است اما اگر کار به جایی برسد که کلیه مراودات حقوقی با غرب بسته شود، طبعاً نظام برای پیشگیری از درگیری نظامی به سمت سرهنگها خواهد رفت. سه مدل کابینه برای راستها وجود دارد «کابینه روحانی-نظامی»، مدل دوم «کابینه نظامی» و «نیمهنظامی-نیمهروحانی». به نظر کابینه «نظامی» یا نمیتواند گشایشی در حوزه اقتصاد و سیاست خارجی به وجود بیاورد و حتی شاید وضعیت را حادتر از امروز کند.
♦♦♦
دیدار دردسرساز رئیسی با زن سرخپوش
در خصوص دیدار ابراهیم رئیسی با گریتا برلین، عضو «جنبش غزه آزاد» که با لباسی کاملاً سرخ در کنفرانس بینالمللی افق نو در مشهد حاضر شده بود نوشت: رئیسی باید قید میهمانان پرهزینه را بزند. تتلو از مجیدیه تهران و گریتا برلین از میشیگان نیز فرقی ندارد. چون دیدار اخیر با این مهمان سرخپوش مصداق دوباره گزیده شدن از یک سوراخ است. چه آنکه این دیدار حرف و حدیثهای رنگینکمانی را به نامش سنجاق کرده. خانم گریتا برلین یا هر زن دیگری با این نوع پوشش اگر در تهران بود و در یک همایش رسمی شرکت میکرد، میتوانست موجب احضار شبانه میزبان و فشارهای سیاسی گسترده بر او شود.
♦♦♦
گله از لاریجانی
به نقل از غلامرضا حیدری، نماینده مجلس نوشت: رفتارهایی که در مجلس پس از خروج آمریکا از برجام صورت گرفته ناصحیح بوده و چنین رفتارهایی در آییننامه مجلس درج نشده است. مجلس با یک آییننامه داخلی اداره میشود، من از رئیس مجلس هم گله دارم که ابتدا بایستی جلوی انجام این کار را میگرفت و اگر توان جلوگیری آن را نداشت بایستی معترض میشد، چون تریبون علنی باز بود و متاسفانه صورت نگرفت. اما آیا رئیس مجلس با این افراد هماهنگ بودهاند یا خیر؟ قضاوت نمیتوان کرد. اکنون باید افکار عمومی رفتار و افکار این قبیل افراد را مورد قضاوت قرار دهد که آیا این کنشها در راستای منافع ملی کشور است یا خیر.