بریده روزنامهها
250 هزار نفر در کشور هپاتیت C دارند
نوشت: محمدمهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماریهای وزارت بهداشت هشدار داد که ۲۵۰ هزار نفر در کشور مبتلا به هپاتیت C هستند در حالی که بیش از ۹۰درصد مبتلایان از بیماری خود اطلاعی ندارند و در واقع، یک ناقل بالقوه هستند که میتوانند این بیماری ناتوانکننده را به شرکای جنسی خود منتقل کنند. هپاتیت مثل ایدز یک بیماری ویروسی است و مهمترین راه انتقال ویروس، همانند ایدز از طریق دریافت خون و فرآوردههای آلوده، انتقال از مادر به جنین، تزریق مواد مخدر با سرنگ مشترک و روابط جنسی غیرایمن است. طی سالهای اخیر الگوی ابتلا به هپاتیت B و C هم مانند ایدز تغییر کرده و افراد با روابط جنسی پرخطر، بیش از معتادان تزریقی در معرض ابتلا به این بیماری هستند.
دلیل ناامنی منطقه ۲۰ پایتخت
نوشت: اقبال شاکری، رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران گفت: محله شهید بهشتی منطقه ۲۰ به دلیل تاریکی از امنیت برخوردار نیست و اداره برق نیز اعلام کرده نمیتواند برای آنها لامپ خریداری کند. دستگاههای اجرایی باید در زمینه ارائه خدمات به این شهروندان تلاش کنند. جای سوال است که چرا بعد از 35 سال هنوز علت کم بودن روشنایی معابر و بوستانها را نداشتن لامپ از سوی شرکت برق اعلام میکنند... از ساعات عصر به بعد، مردم این منطقه باید در خانههایشان محدود شوند زیرا امنیت منطقه تامین نیست. شورایاری اعلام کرد برای حل این مشکل به اداره برق مراجعه کردند. اما مسوولان مربوطه اعلام کردند نمیتوانیم لامپ بخریم، شما لامپ را تهیه کنید تا ما نسبت به نصب آن اقدام کنیم.
ادعا درباره آلودگی آب زمزم
نوشت: نادر طالبزاده، فیلمساز گفت: یکی از موضوعاتی که باید مورد توجه قرار گیرد، موضوع آلودگی آب زمزم به ماده سمی آرسنیک است، این در حالی است که به گزارش خود انگلیسیها در سال 1971 آب زمزم یکی از پاکترین آبهای جهان بوده و این آب دارای مقادیر زیادی فلوراید، کلسیم و منیزیم بوده که در صورت نوشیدن یک لیوان از آن، تا ساعتها شاداب میماندید، اما سال 2006 گزارشی در روزنامه گاردین منتشر شده و در آن به مسلمانان انگلیسی هشدار مسمومیت آب مقدس یعنی آب زمزم داده شد... این اتفاق از سال 1366 و بعد از ماجرای حج خونین رخ داد و پس از این ماجرا آب زمزم مسموم شده است.
بازی پوکمون گو در ایران غیرفعال شد
نوشت: بازی پوکمون گو تنها با فاصله چند هفته تا معرفی رسمی، به یکی از محبوبترین بازیهای موبایلی بدل شد و کاربران ایرانی قادر به اجرای آن در خیابانها شدند. اما پس از آخرین نامهنگاریهای انجامشده توسط مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای با سازندگان این اپلیکیشن، تصمیم بر مسدود شدن این بازی گرفته و نهایتاً پوکمونگو در ایران غیرفعال شد. حسن کریمیقدوسی، از یک نامهنگاری رسمی خبر داد و گفت: ما یک مکاتبه ایمیلی با سازندگان این بازی داشتهایم با این مضمون که اگر قرار است این بازی در ایران توزیع و عرضه شود حتماً باید از فیلتر بنیاد ملی بازیهای رایانهای بگذرد و هماهنگیهای لازم در این زمینه صورت گرفته باشد در غیر این صورت ناگزیر از فیلترینگ این بازی هستیم.
دیدگاه تان را بنویسید