بریده روزنامهها (سیاسی)
جمع اصولگرایان در آستان قدس
نوشت: جمع اصولگرایان در آستان قدس رضوی در ماههای اخیر جمعتر از همیشه شده. آنها مدیریت سازمانهای اقتصادی آستان را بر عهده گرفتهاند تا آینده سیاسی منتقدان دولت از آستان قدس بگذرد. فرهاد رهبر، مسعود میرکاظمی و سید نظامالدین موسوی، مدیرعامل سابق خبرگزاری فارس از جمله چهرههاییاند که در ماههای اخیر به آستان قدس پیوستهاند. در این میان گویا قرار است سایر اعضای ستاد ابراهیم رئیسی نیز به آستان قدس رضوی اضافه شوند. اسم «میثم مداحی» 28ساله به عنوان یکی از گزینههای مدیریت بر مجموعه شهابخودرو که زیرمجموعه آستان قدس رضوی است به گوش میرسد. فردی که به تازگی از بنیاد شهید عزل شده و ریاست ستاد فرزندان شهدا را بر عهده داشت.
♦♦♦
موجسواری احمدینژاد
در گفتوگو با محمدرضا باهنر درباره آیتالله هاشمی نوشت: آقای حجاریان در مجلس ششم به من پیغام داد یا هاشمی را از بالای لیست بردارید یا همه شما را به دریا میفرستیم، اما اکنون از آقای هاشمی دفاع میکند. خود دوستان اصلاحطلب بارها اعلام کردند در آن زمان اشتباه کردیم و حتی آنهایی که انتخابات را تحریم میکردند اکنون میگویند پای صندوق بیاییم یعنی مواضع تغییر کرده. از سال ۸۴ به بعد تقریباً اصلاحطلبان تحرکات علیه هاشمی را قطع کردند اما جریان احمدینژاد روی موج تخریب هاشمی پیش رفت. در تخریب هاشمی، یک عده سینه سپر کرده و حمایت کردند، یک عده سکوت کردند و یک عده هم همراه موج شدند.
♦♦♦
انتقاد از سفر درمانی آیتالله هاشمیشاهرودی
نوشت: امام خمینی (ره) در هر دو مرحله بیماری قلبی و گوارشی توصیه پزشک برای معالجه در خارج از ایران را رد میکنند و میخواهند معالجات در داخل انجام شود و صلاح نمیبینند به خارج بروند. رهبر معظم انقلاب هم برای عمل جراحی در بیمارستان دولتی تهران بستری شدند. این رفتار نباید برای دیگر مسوولان الگو شود؟ فقط آیتالله شاهرودی را نمیگوییم از آیتالله انواری، آیتالله مکارمشیرازی ... هم گلایه داریم. بستری شدن در بیمارستانهای خصوصی یا سفر به خارج از کشور برای درمان چیزی نیست که مردم از مسوولانشان انتظار داشته باشند آن هم زمانی که مردم توان تهیه داروهای خاص و بستری در بیمارستان خصوصی را ندارند.
♦♦♦
سوال عباس عبدی از اصولگرایان
به نقل از عباس عبدی نوشت: اگر از نظر اصولگرایان، دولت موجود مطالبات را برآورده نکرده یا وضع معیشت مردم نامناسب است چرا خودشان از طریق شخصیتها و احزاب اصولگرا تقاضای تظاهرات اعتراضی را به وزارت کشور یا استانداریها ارائه نمیکنند؟ چند دلیل دارد. آنها به هر چیزی بخواهند اعتراض کنند، بدتر از آن را در دوره خودشان شاهد بودهایم. از طرفی آنان میترسند تعداد اندکی به دعوت آنان پاسخ دهند یا اعتراضات متقابل انجام شود که بسیار بزرگتر خواهد بود و این به منزله شکست چندباره آنان تلقی خواهد شد. علت مهم دیگر تشتت گسترده میان آنان است. بعید است همه آنان بتوانند درباره انجام چنین رفتاری توافق کنند.