مهمترین دلیل انتخاب ورق استیل بگیر یا نگیر؟
ورقهای استیل با توجه به مشخصاتی که دارند، در صنایع مختلف مورد استفاده قرار میگیرند.
ورق استیل یک محصول پرکاربرد در پروژههای ساختوساز، تولید وسایل نقلیه و موارد دیگر محسوب میشود. این ورقها انواع مختلفی دارند که هرکدام دارای فرمولاسیون خاص و ویژگیهای منحصربهفردی هستند.
همچنین ورقهای استیل با توجه به مشخصاتی که دارند، در صنایع مختلف مورد استفاده قرار میگیرند. ورق استیل دارای دستهبندی مختلفی است که در یکی از رایجترین آنها، ورقهای استیل به دو دسته بگیر و ورق استیل نگیر تقسیم میشوند. در این نوشته میخواهیم به تفاوتهای ورقهای استیل بگیر و نگیر اشاره کنیم:
ورق استیل چیست؟
ورق استیل یکی از محصولات فولادی پرکاربرد است که بهخاطر ویژگیهای خاص، باعث تمایز آن نسبتبه سایر محصولات فولادی شده است. همچنین مشخصات منحصربهفرد این ورقها موجب شده در صنایع مختلف مورد استفاده قرار بگیرند. ورقهای استیل دارای ویژگیها و کاربردهای مختلفی هستند که در ادامه به آنها میپردازیم.
ویژگیهای مهم ورق استیل
همانطور که قبلاً هم عنوان کردیم ورقهای استیل دارای ویژگیهای خاصی هستند که موجب شده آن را به یکی از پرکاربردترین محصولات در صنایع مختلف تبدیل کند. از ویژگیهای مهم این ورقها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
-
ورق استیل نسبتبه سایر محصولات فولادی ظاهر زیبایی دارد.
-
این ورقها در برابر حرارت و خوردگی بسیار مقاوم هستند.
-
دارای خواص ضد زنگ است.
-
فرمولاسیون خاص این محصول باعث شده که دارای طول عمر زیاد و مفید باشد.
-
امکان جوشکاری روی ورقهای استیل وجود دارد.
-
قابل بازیافت بودن ورقهای استیل باعث شده که کمک شایانی به صنعت فلزی و محصولات فولادی نماید.
موارد کاربرد ورق استیل
ورقهای استیل بیشترین کاربرد را در پروژههای ساختوساز دارند، ولی علاوهبر آن در صنایع مختلف نیز مورد استفاده قرار میگیرد که شامل موارد زیر است:
-
در صنعت تولید و ساخت سیمان
-
در تولید کاغذ
-
استفاده در تولید مواد شیمیایی
-
صنعت تولید روغن
-
صنعت تولید شکر
-
کاربردی در ساخت وسایل خانگی
-
مناسب جهت ساخت سقف ساختمان
-
در تولید پوشش بدنه، سقف و درب آسانسور استفاده میشود.
-
جهت ساخت بدنه خودروها، هواپیما و کامیون استفاده میشود.
-
ساخت قطعات بزرگ در صنعت کشتیسازی
-
در ساخت پمپ کاربرد دارد.
-
ساخت تانکر حمل مواد شیمیایی
-
تولید وسایل الکتریکی از جمله ترانسفورماتور
ورق استیل بگیر و نگیر
ورقهای استیل از آلیاژهای مختلفی تولید شده و دارای دستهبندیهای گوناگونی هستند. ورقهای استیل در یکی از رایجترین دستهبندیها به دو نوع ورق استیل بگیر و ورق استیل نگیر تقسیم میشوند. ورقهای بگیر و نگیر یکی از پرکاربردترین ورقهای استیل در صنایع مختلف هستند که در ادامه به تفاوتهای آنها اشاره میکنیم.
تفاوت ورق استیل بگیر و نگیر
-
یکی از تفاوتهای ورقهای استیل بگیر و نگیر در مواد استفاده شده در تولید آنهاست. ورقهای استیل نگیر، دارای مقدار زیادی کروم هستند در حالیکه ورقهای استیل بگیر دارای درصد کمی از این ماده هستند.
-
یکیدیگر از تفاوتهای این دو ورق مربوط به خاصیت مغناطیسی آنهاست. ورق استیل بگیر دارای خاصیت مغناطیسی میباشد و توسط آهن ربا بهراحتی جذب میشود. در حالیکه ورق استیل نگیر بهخاطر داشتن فلز نیکل، خاصیت مغناطیسی ندارد.
-
فلز کروم احتمال زنگ زدگی را کم میکند، ولی وجود فلز نیکل باعث افزایش مقاومت در برابر زنگ زدگی میشود. فلزهای استیل نگیر بهخاطر داشتن نیکل در فرمولاسیون خود در برابر زنگزدگی مقامتر هستند.
-
قیمت ورقهای استیل بگیر در مقایسه با ورقهای استیل نگیر، کمی بالاتر است و دلیل آن هم کاربردیتر بودن آن است.
کاربرد ورق استیل بگیر
ورقهای استیل بگیر بهخاطر فرمولاسیون خاص، دارای کاربرد زیادی در صنایع مختلف از جمله صنعت خودروسازی، تولید ،تجهیزات، لوازم آشپزخانه مانند قاشق چنگال وغیره، واشر کششی، پانلهای کابینت یخچال و ،فریزر، اتصالدهندهها، آستر دودکش و حلقههای اجاقگاز ساخت تیغههای برشی و تجهیزات جراحی، دریچههای سوزنی، پمپ و شیرآلات، توربینهای گازی، بولت و پیچ و ساخت دکلهای نفتی دارد.
کاربرد ورق استیل نگیر
ورق استیل نگیر بهخاطر مقاومت بالا در برابر زنگزدگی در ساخت سینک، سیستمهای آبی، تولید وان حمام و لوازم آشپزخانه مورد استفاده قرار میگیرد.
قیمت ورق استیل
قیمت ورق استیل با توجه به ویژگیها و کاربرد آن متفاوت است. عوامل مختلف بسیاری بر قیمت ورقهای استیل تاثیرگذار هستند که میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
-
یکی از عوامل مهم در قیمت خرید ورق استیل، قیمت مواد اولیه است.
-
ورقهای استیل انواع مختلفی دارند که با توجه به ویژگیهای منحصربهفرد، کاربردهای گوناگونی دارند. مطمئنا ورقهایی که دارای کاربرد بیشتری در صنایع مختلفی هستند از قیمت بالاتری برخودار هستند.
-
ابعاد و ضخامت ورقهای استیل یکیدیگر از فاکتورهای مهم در قیمت آن است. ورقهای استیل بهصورت شیت و کویل با ابعاد و ضخامتهای مختلف در بازار وجود دارند. ورقهای استیلی که دارای ضخامت کم هستند؛ چون پروسه تولید آنها پیچیدهتر است، قیمت بالاتری خواهند داشت.
-
هر چقدر برای تولید ورقهای استیل به نیروی متخصص بیشتری نیاز باشد، قیمت آن افزایش مییابد.
-
فرآیند تولید یکی از عوامل تاثیرگذار در قیمت نهایی ورقهای استیل است؛ مثلا ساخت ورق نورد گرم نسبت به ورق نورد سرد هزینه کمتری دارد.
-
برند ورقهای استیل یکیدیگر از پارامترهای تأثیرگذار در قیمت ورقهای استیل است. شرکتهای معتبر از متریال باکیفیت در تولید ورقهای استیل استفاده میکنند و درنتیجه قیمت بالاتری نسبت به نمونههای دیگر موجود در بازار دارند.
-
نوسانات بازار در قیمت خرید ورق استیل موثر است. به جرات میتوان گفت تاثیرگذارترین عامل در قیمت ورقهای استیل، تورم و نوسانات بازار است.
خرید ورق استیل
همانطور که مطالعه کردید، ورقهای استیل بهخاطر ویژگیهای منحصربهفرد دارای کاربردهای مختلفی است. مجموعه پارس پریزن بهعنوان یکی از معتبرترین مراکز عرضهکننده انواع ورق استیل، آلومینیوم، لولههای استیل، انواع سازه و جعبه فلزی فعالیت میکند. جهت خرید ورق استیل از پارس پریزن برای مصارف مختلف میتوانید به سایت این مجموعه مراجعه کرده و سفارش خود را با مناسبترین قیمت ثبت کنید.